Thurman úgy érzi, hogy Canelo jogot szerzett az ellenfelek megválasztására

A korábbi bajnok, Keith Thurman úgy véli, a mexikói szupersztár, Saul ‘Canelo’ Alvarez kiérdemelte a jogot, hogy megválassza ellenfeleit – még akkor is, ha úgy tűnik, hogy egy kevésbé kockázatos utat választ.

Még novemberben Canelo vitathatatlan nagyközépsúlyú bajnok lett, amikor Las Vegasban kiütötte Caleb Plantet. Canelo most feljebb szeretne lépni, hogy kihívja a WBC cirkálósúlyú bajnokát, Ilunga Makabut, akinek még ebben a hónapban le kell győznie a Thabisu Mchunut.

Vannak olyan kritikusok, akik úgy érzik, hogy Canelo a cirkálósúly legkönnyebb bajnoka lesz, ami hasonló ahhoz, amikor a mexikói sztár 2019-ben félnehézsúlyba lépett, hogy megállítsa Szergej Kovaljovot a WBO-címért. Thurmannak nincs gondja Canelo számításaival a ringben. Azt is érzi, hogy Canelo az egyik legjobbtól, Floyd Mayweather Jr.-tól tanulta a taktikáját.

„Igen, válogatja az ellenfeleit, de mi van akkor? Ő Canelo! A nép szereti őt. Rengeteg követője van, és sok izgalmat hozott a sportágnak, a legjobbaktól tanult. Anno Floyd megverte, és most ő is elkezd pénzt keresni, mint Floyd. Vannak nagyobb kihívások Canelo Alvarez számára? Mindenképpen. Vannak-e olyan küzdelmek, amelyeket igazán szívesen látnék? A leghatározottabban. Vannak-e szupertehetséges egyének, akik problémákat okozhatnak neki? Határozottan. De meg kell vívnia ezeket a meccseket? Egyáltalán nem. Már csak a státusza és a sztársága miatt tudja szórakoztatni a világot az általa választott módon, és ezt bizonyos fokig tiszteletben kell tartani. Tehát amikor egy harcos végre eléri ezt a szintet és azt a státuszt, és ragaszkodni akar hozzá, és egy kicsit manipulálni akarja az ipart, akkor lehetünk dühösek, szomorúak, de némi tiszteletet mutatva el is kell fogadni” – mondta Thurman a Fight Hubnak.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ