Jó hírek Pico egészségi állapotáról

A Bellator elnöke, Scott Coker pozitív hírekkel szolgált Aaron Pico egészségi állapotáról a Bellator 286 csalódást keltő végét követően.

Picónak a szombaton a Long Beach Arénában megrendezett Jeremy Kennedy elleni pehelysúlyú mérkőzésének első menetében kificamodott a válla, ami miatt a ketrec orvosa leintette a mérkőzést, és sérülés miatt TKO vereséget szenvedett.

Coker a legrosszabbtól tartva érkezett a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra, de mielőtt elhagyta volna az újságírókkal való találkozót, közvetlenül Picótól kapott tájékoztatást a sérülése állapotáról.

„Nem tört el. Kedden kell meglátogatnia egy specialistát. Azonnal visszavágót akar, és jó hangulatban van” – mondta Coker az MMA Junkie-nak és a többi riporternek

Coker elmondta, hogy nyitottak arra, hogy ismét megrendezzék ezt a párharcot Pico és Kennedy között. Azonban azt mondta, hogy minden az időzítésen fog múlni, amint Pico felépülésének ideje egyértelműbbé válik.

„Szeretném, ha összejönne normális körülmények között a mérkőzés. Biztos vagyok benne, hogy Aaron is szeretné. De majd meglátjuk. Ez Jeremyt most más helyzetbe hozza, előrébb léphet. Meglátjuk, mikor áll készen. Lehet, hogy sokkal hamarabb bevethetőbb lesz, mint Aaron.”

Borítókép és fotók: Getty Images és Bellator

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ