„Jones tovább fejlesztette a játékának minden elemét, készen áll”

Brandon Gibson edző biztos benne, hogy Jon Jones megmutatja különleges képességeit a nehézsúlyban.

A korábbi félnehézsúlyú UFC bajnok még nem debütált a nehézsúlyban, de komoly munkát végzett az edzőteremben, hogy felzárkózzon a nagyok közé. Gibson, hosszú ideje Jones striking edzője, és úgy gondolja, hogy tanítványa nem csak lábon, hanem a földön is meg fogja bontani a nehézsúlyt.

„Szerintem rengeteg olyan terület van, amit Jon kihasználhat a nehézsúlyban. Olyan széles arzenállal rendelkezik a technikák terén. Elképesztően veszélyes. Sok nehézsúlyú van, aki nagyszerű bokszoló, aki remek a szorítóban, de Jon birkózása egy másik szinten van. Szóval Jon sok olyan dolgot fog letenni az asztalra a nehézsúlyban, amit szerintem még soha nem láttunk más nehézsúlyútól.” – mondta Gibson az MMA Junkie-nak.

https://www.instagram.com/p/Cg2K8QrjRGN/?hl=hu

Jones nem harcolt azóta, hogy 2020 februárjában Dominick Reyes ellen megtartotta a félnehézsúlyú bajnoki címét. A visszatérésének időpontját és ellenfelét még nem tudni, de Gibson szerint Jones nem hagyta abba a munkát.

„Továbbra is készen állunk. Ez egy hosszú folyamat volt, és nagyon magabiztosnak érzem magam azzal a munkával, amit végzett, hogy újraépítse a testét a nehézsúlyra, és a munkára, amit majdnem az elmúlt, közelgő három évben végeztünk, nagyon büszke vagyok rá. Jon rengeteget dolgozott. Tényleg tovább fejlesztette a játékának minden elemét, és akár decemberben, akár egy másik időpontban, akár Stipe, akár Francis, akár egy másik ellenfél lesz, mi csak Jonra és a fejlődésére koncentrálunk. Boldognak látom Jont, koncentrál és nagyon motivált, hogy elérje a célját. Alig várom, hogy együtt sétálhassak be vele a ketrechez, különleges alkalom lesz.”

https://www.instagram.com/p/CgOZAb9OZwP/?hl=hu

Borítókép és fotók: Josh Hedges / Zuffa LLC / Zuffa LLC a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ