Joseph Parker: Ha veszítek Massey ellen – kikerülök a képből

A korábbi WBO nehézsúlyú világbajnok Joseph Parker azt tervezi, hogy szombat este Manchesterben Jack Massey ellen bedobja magát és mindent megtesz a győzelem érdekében.

„Szét fogom zúzni őt” – mondta Parker a közelgő Massey elleni mérkőzéséről, aki cirkálósúlyból lépett fel, és most lesz az első nehézsúlyú összecsapása.

Azt akarja elérni, hogy Massey megbánja a döntését.

„Nagyon tökös, azt meg kell hagyni. De a bokszban okkal vannak divíziók. Én leszek a nagyobb. El fogom gondolkodtatni, hogy tényleg a nehézsúlyban akar-e lenni.”

Parker szerdán a manchesteri Trafford Centre bevásárlóközpontban tartott nyílt edzésen szemezgethetett a helyi hős Masseyvel. Ez volt az első alkalom, hogy a páros keresztezte egymás útját azóta, hogy Tyson Fury edzőtermében tartott edzőtáborban összefutottak.

Bár Massey-t keménynek tartják, várhatóan nem fog gondot okozni Parkernek.

„Lássuk be, ha veszítek, akkor jóval hátrébb csúszok a ranglistán. Mindenki keresni fogja, hogy hol van Joseph Parkere? Kikerülök a képből. Remek formában vagyok. Készen állok. Ha jól alszom és jól érzem magam, akkor veszélyes vagyok. Beletettem a munkát, meghoztam az áldozatokat, mert tudom, mi kell a győzelemhez.”

Borítókép: Katelyn Mulcahy/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ