Joshua bejelentésre készül, amint elkezdődik az edzőtábor

Eddie Hearn, a korábbi kétszeres nehézsúlyú bajnok, Anthony Joshua promótere arra számít, hogy bokszolója a következő hetekben új edzőt mutat be.

Tavaly szeptemberben a cirkálósúly egykori királya, Oleksandr Usyk pontozással legyőzte Joshuát, és megszerezte a WBO, WBA, IBF, IBO világbajnoki címeket. Joshua él a visszavágó záradékával, a második megmérettetésre pedig áprilisban kerülhet sor. A vereséget követően Joshua az Egyesült Államokba utazott, majd Dubaiba, hogy több színvonalas edzővel találkozzon.

„Keményen dolgozik. Nyilvánvalóan az amerikai útja, majd az Egyesült Királyságban végzett edzések során különféle emberekkel találkozott. Azt hiszem, AJ bejelentésre készül az edzőjével kapcsolatban, amint elkezdődik az edzőtábor. Sokan azt mondták, kockázatos ilyenkor az edzőcsere. De az nem kockázatos, ha nem érzi jól magát az eddigi rendszerben vagy környezetében? A tábor kezdetekor jön a bejelentés az edzőcsapatával kapcsolatban szerintem” – mondta Hearn.

Egy új vezetőedző azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy McCracken (jelenlegi edzője) nem vesz részt a munkában. Hearn úgy véli, McCracken továbbra is Joshua csapatának tagja lesz.

„Mindig része lesz valamilyen módon Joshua csapatának. Ő több, mint Anthony Joshua trénere… mentor, tanácsadó. Ők ketten mindig kapcsolatban lesznek, legyen az bármilyen minőségben, nem tudom. Ezt AJ-nek kell bejelentenie, de minden bizonnyal bővülni fog az edzőcsapat.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ