Joshua ismét edzővadászatra indult az USA-ba

Anthony Joshua ismét az USA-ban van, hogy a 2023-as visszatérését megelőzően különböző edzőktől tanuljon. Egy évvel ezelőtt, az Oleksandr Usyk elleni első vereségét követően AJ szakított a régi edzőjével, Rob McCracken-nel, és Amerikába indult, hogy új edzőt keressen.

A brit meglátogatta Ronnie Shields-t, Virgil Huntert és Eddy Reynoso-t, de végül úgy döntött, hogy Robert Garcia-val és Angel Fernandezzel vág neki a csatának. A trió együtt dolgozott az Usyk visszavágón, ahol Joshua teljesítménye javult. Végül azonban az eredmény ugyanaz lett, és ismét az ukrán került ki győztesen.

A mérkőzést követően Garcia meglepő módon kijelentette, hogy a két bunyós közül Usyk mentálisan sokkal erősebb, mint Joshua. Azt is elmondta, hogy azt szeretné, ha AJ a kaliforniai edzőtermében edzene nyolc héttel a mérkőzés előtt, ha újra együtt dolgoznának.

A brit most a 2023-as visszatérését tervezi, és úgy tűnik, hogy a csapatát ismét átakarja alakítani, mivel USA-ba repült. Joshuát ismét Virgil Hunter edzőtermében látták, és a legendás bunyósból lett edző, Roy Jones Jr. korábban azt mondta a talkSPORT.com-nak, hogy ő is együtt dolgozni AJ-vel.

„Március végén, április elején fog bokszolni. Nemrég szállt le Amerikában, összeállítja az edzésterveit, amelyek január első hetében kezdődnek. Hamarosan be fogjuk jelenteni az időpontot. Az ellenfelet pedig a megfelelő időben hozzuk nyilvánosságra, ami az edzéstervek után van. Bárkivel megküzdene, de a csapatával közösen kell kiválasztaniuk egy személyt. Mindig szeretne tanulni, fejlődni. Robert Garciával jó tapasztalatai voltak, de szerintem még keresi a helyét, és azt, hogy hogyan tud javulni a következő mérkőzésre” – mondta Eddie Hearn.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ