Leon Edwards nemrégiben tárgyalt a UFC-vel

A UFC váltósúlyú bajnoka nemrég elárulta, hogy a március 18-án Londonban megrendezésre kerülő UFC 286-ra készül az Usman elleni trilógia visszavágóra.

Edwards biztos benne, hogy a mérkőzés azon a napon fog lezajlani – annak ellenére is, hogy a közelmúltban olyan pletykák keringtek, amelyek szerint Usman kézsérüléssel küzd.

„Igen, 100 százalékig biztos vagyok benne, hogy Usman ellen fogok harcolni a UFC 286-on. Ezt mondták nekem. Én és a csapatom beszéltünk a UFC-vel a múlt héten, és azt mondták, hogy ez lesz. Erre készülök, folyamatosan edzésben tartom magam. Ha időközben változik valami, akkor onnan megyünk tovább. De egyértelműen a trilógiára koncentrálok, amit Usman ellen fogok vívni Londonban” – mondta Edwards Michael Bispingnek egy nemrég adott interjúban.

A promóció még nem jelentette be a mérkőzést, és nemrégiben Usman egy regionális MMA eseményen egy kézgipszet viselt, ami kétségeket ébresztett a márciusi londoni trilógiával kapcsolatban. Usman menedzsere, Ali Abdelaziz a spekulációk közepette biztosította a nyilvánosságot, hogy Usman jól van, és a trilógiai mérkőzésre készen áll.

Ők ketten 2022 augusztusában Salt Lake Cityben a UFC 278 főmérkőzésén küzdöttek, és Edwards az MMA Junkie 2022-es év kiütését szerezte meg. A befejezés körülbelül egy perccel a vége előtt történt egy ötmenetes küzdelemben, amelyet a pontozótáblák alapján elveszíteni készült.

Edwards úgy gondolja, hogy a küzdelem ezúttal más lesz, de a végeredmény ugyanaz. Arra számít, hogy az elejétől a végéig uralni fogja a mérkőzést.

„Teljesen más bunyó lesz – ezt mondtam én is és az edzőim is. Tudtam a meccs előtt, hogy a magasság szerepet fog játszani, de nem gondoltam, hogy ekkorát. Azt hiszem, még soha nem vesztettem az Egyesült Királyságban – sem amatőr, sem profi szinten. Szóval izgatott vagyok, hogy a barátaim és a családom előtt küzdhetek. Ha Usman úgy jön ide, hogy ugyanilyen küzdelem lesz, mint legutóbb, akkor csúnyán pórul fog járni.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ