Joshua: megvan a saját véleményem, de nem igazán akarom ezt a kamerák előtt megvitatni

Anthony Joshua úgy döntött, hogy nem megy bele jósolgatásokba a Tyson Fury és Oleksandr Usyk várva várt, vitathatatlan nehézsúlyú bajnoki címmérkőzéséről.

A brit bokszoló ugyanakkor elárulta, hogy a Deontay Wilder elleni mérkőzésre még a visszavonulása előtt sor kerül. Annak ellenére, hogy az időpontot még nem erősítették meg, Fury társproducere, Frank Warren nemrég a talkSPORT-nak azt mondta, hogy az Usyk elleni mérkőzés „100 százalékban” április utolsó szombatján lesz.

Egyetlen nehézsúlyú sem tartotta még mind a négy világbajnoki címet egyszerre, és Joshua úgy véli, hogy a duó közötti harcra a jövőben kerül sor.

„Természetesen ez egy vitathatatlan mérkőzés, erről szól az egész nehézsúlyú divízió az elmúlt öt, négy évben, a vitathatatlanság felé vezető útról. Remélem, hogy sikerül összehozniuk. Nem igazán szeretnék arról beszélni, hogy ki fog nyerni. Mostanság sokat beszélnek rólam, nem kell másról beszélnem. Egyszerűen nem tudok más emberek dolgairól meg ilyesmikről beszélni, sok szerencsét mindkettőjüknek. Megvan a saját véleményem, de nem igazán akarom ezt a kamerák előtt megvitatni, hogy mindenki másnak is legyen véleménye a véleményemről” – mondta Joshua az iFL TV-nek nyilatkozva.

Joshua nemrég nevezte ki Derrick Jamest új vezetőedzőjének, a Jermaine Franklin elleni visszatérő mérkőzésére április 1-jén kerül sor. Annak ellenére, hogy ez lesz a következő meccse, a 33 éves sportoló elárulta, hogy előbb-utóbb Wilder ellen is meg fog küzdeni a karrierje egy pontján.

„Úgy érzem, hogy ez egy újabb beszélgetés, amit nem kell lefolytatnunk. Meg fog történni, és szerintem már régóta esedékes. De nem akarok hadoválni. Ha megtörténik, akkor megtörténik, és meg is fog történni. Ez az én álláspontom. Nem kell itt ülnöm és beszélnem róla, és folytatni és folytatni és folytatni, mert már voltam korábban is ebben a helyzetben, ahol beszéltünk róla, de nem valósult meg.”

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ