Dwayne „The Rock” Johnson „történelmi” partnerséget írt alá a UFC-vel

Dwayne ‘The Rock’ Johnson “történelmi” többéves együttműködést írt alá az UFC-vel.

A 49 éves WWE szupersztár szerződést kötött a Project Rock sportkiadójával, hogy az MMA promóciójának hivatalos lábbeliszállítója legyen. A részben az Under Armour tulajdonában lévő márka lábbeliket biztosít majd az UFC férfi és női harcosainak, valamint csapataiknak.

Johnson a Twitteren jelentette be a partnerséget a hétvégi UFC 270 előtt.

„Büszke vagyok, hálás és alázatos, hogy az innovatív Project Rock edzőcipőm immár az UFC hivatalos globális lábbelipartnere.”

Korábban a Reebok biztosította az edzőcipőket a UFC harchetes promóciós eseményeihez, edzéseihez, mérlegeléseihez és ketrechez sétáihoz. A Project Rock ezen a hétvégén vette át ezeket a feladatokat az UFC 270-nél, amelynek eredményeként Francis Ngannou sikeresen megvédte nehézsúlyú címét Ciryl Gane ellen.

Johnson régóta rajongója az UFC-nek, korábban az UFC 116-on és az UFC 244-en is szerepelt, és nemrégiben elárulta, hogy egyszer fontolóra vette, hogy MMA karrierbe kezd, de feladta ezt az ötletét.

Mókás ahogy az újságírók megálmodják a forgatókönyvet, ha a UFC-ben versenyeztem volna… (1997-ben volt egy pont, amikor arra gondoltam, hogy Japánba megyek edzeni, és MMA karrierbe kezdek, amikor a birkózókarrierem csúnyán kudarcot vallott.) Gyorsan rájöttem, hogy utálom, ha pofán ütnek. Betörték volna a pofám, és szeretem az állkapcsomat ott, ahol van.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ