Getty Images

Kamaru Usman menedzsere eloszlatja a “pletykákat”

Kamaru Usman menedzsere, Ali Abdelaziz ragaszkodik ahhoz, hogy a Leon Edwards elleni trilógia-mérkőzés lesz a következő UFC váltósúlyú bajnoki összecsapásuk.

Miután Edwards augusztusban a UFC 278-on az MMA Junkie 2022-es Év Comebackje és Év Knockoutja címet is elhódította, amikor egy elképesztő fejrúgással elintézte Usmant, a UFC vezetői egy azonnali visszavágót tűztek ki célul. Az elmúlt hetekben azonban felerősödött a pletyka, hogy Usman valószínűleg nem lesz 100 százalékosan egészséges a promóció által megcélzott UFC 286-ra, amelyre március 18-án kerül sor a londoni The O2-ben. A múlt hétvégén Usman egy regionális MMA eseményen gipszes kézzel jelent meg.

Abdelaziz, aki Usman menedzsere a Dominance MMA-nál, ragaszkodik ahhoz, hogy nincs mitől félni. Csütörtökön a közösségi médiában jelentette ki, hogy a várható összecsapásra sor fog kerülni.

Edwards sokkoló győzelme a UFC 278-on véget vetett Usman 15 meccses győzelmi sorozatának az oktagonban, ami egy meccsel kevesebb volt, mint Anderson Silva 16 egymást követő UFC-győzelemmel felállított rekordja.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ