Kambosos szerint a biztos visszavágó elvette az élet-halál harc felfogását: ha kikap vissza is vonulhat

George Kambosos Jr. elismeri, hogy a Devin Haney elleni egyoldalú vereség során nem volt meg benne a szokásos tűz.

Az ausztrál származású harcos júniusban az ausztráliai Melbourne-ben, a Marvel Stadionban rendezett, vitathatatlan könnyűsúlyú bajnoki mérkőzésen szenvedett egyhangú pontozásos vereséget Haney-től. Ahhoz, hogy a WBC övét birtokló Haney megküzdhessen a WBC, WBO és IBF címeket birtokló Kambosossal, Haneynek bele kellett egyeznie egy azonnali visszavágóba Ausztráliában, méghozzá abban az esetben is, ha ő nyer. A visszavágójukat a minap jelentették be hivatalosan: Október 15-én a melbourne-i Rod Laver Stadionban lesz.

https://www.instagram.com/p/ChwfLpEAT5C/?hl=hu

A visszavágó záradék azonban láthatólag nem jól hatott Kambososra, aki nemrég bevallotta, hogy a Haney-meccsen nem volt benne akkora elszántság, mint a korábbi meccsein. A 29 éves Kambosos ragaszkodott ahhoz, hogy a 23 éves Haney elleni visszavágón élet-halál harc hozzáállást fog tanúsítani. Az ausztrál még azt is felvetette, hogy ha nem sikerül győznie, a visszavonulást is fontolóra veszi.

„Az egész pályafutásom során úgy álltam minden meccshez, hogy most kell nyernem. Az egyetlen alkalom, amikor ez megváltozott, az a Haney elleni első meccs volt, ahol a fejemben ott volt a visszavágó záradéka. Nem volt bennem az élet-halál harc felfogás. Nem voltam a legjobb formámban. Ezt a felfogást kell visszahoznom a visszavágóra. Lehet, hogy ez lesz az utolsó alkalom. Vagy visszakapom az összes övet” – mondta Kambosos egy sajtótájékoztatón.

Borítókép és fotók: Francois Nel/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ