Kelvin Gastelum megsérült: Sean Strickland ugrott be a főmérkőzésre Nassourdine Imavov ellen

A 2023-as év első UFC kártyája hétfőn jelentős változáson ment keresztül. Kelvin Gastelum sérülés miatt kiesett a szombati, Las Vegasban megrendezésre kerülő UFC Fight Night 217 főmérkőzéséről, a Nassourdine Imavov elleni mérkőzésről.

Sean Strickland ugrott be a helyére, és így ő lép Imavov ellen ketrecbe. A mérkőzés továbbra is öt menetes marad, de most egy súlycsoporttal feljebb, félnehézsúlyban kerül megrendezésre.

A csalódott Gastelum a hír nyomán egy nyilatkozatot tett közzé a Twitteren, amelyben bocsánatot kért minden érintett féltől.

„Finoman szólva is rendkívül csalódott vagyok. Nem így akartam kezdeni 2023-at. Kidolgoztam a belem és rengeteg ellenféllel küzdöttem meg, és készen álltam arra, hogy pokoli show-t mutassak be ezen a hétvégén. Elnézést kérek Imavovtól, a táborától, valamint a @ufc-től és az összes szurkolótól” – írta Gastelum.

Imavov, a korábbi UFC ideiglenes nehézsúlyú bajnok Ciryl Gane fő edzőpartnere, zsinórban három mérkőzést nyert meg. Miután júliusban megállította Heinischet, a 25 éves dagesztáni születésű, Franciaországban élő harcos novemberben a UFC 268-on egy második menetes TKO-t ért el a szintén esélyes Edmen Shahbazyan ellen. Imavov legutóbb a szeptemberi UFC Fight Night 209-en Joaquin Buckley-t győzte le.

Strickland a decemberi UFC Fight Night 216 főmérkőzésén Jared Cannonier elleni szoros vereségből érkezik. Jelenleg kétmeccses vereségsorozatban van, mivel júliusban kiütötte őt a mostani UFC középsúlyú bajnok Alex Pereira. A két vereséget megelőzően Strickland hat mérkőzéses győzelmi szériában volt.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ