Tyson Fury csapata szerződéstervezetet küldött Oleksandr Usyknak

Tyson Fury brit társproducere, Frank Warren elárulta, hogy már elküldték Oleksandr Usyk csapatának a szerződéstervezetet a vitathatatlan nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzésről. A két tábor már hetek óta tárgyalásokat folytat, hogy megpróbáljanak összehozni egy összecsapást mind a négy nehézsúlyú övért márciusban.

A legfrissebb fejleményeket Warren a talkSPORT Fight Nightnak nyilatkozva árulta el.

„Elküldtük nekik a szerződéstervezetet, ott tartunk. Figyeljetek, ezt most nagyon, nagyon gyorsan kell rendezni, mert az idő ellenünk dolgozik.”

Korábban már szóba került, hogy március 4-e a kívánt időpont a mérkőzésre. Szaúd-Arábiát emlegették a Fury vs. Usyk mérkőzés valószínű helyszíneként, de csak a mérkőzésre vonatkozó szerződések aláírása után következhet egy esetleges közel-keleti helyszínről szóló megállapodás.

A helyszínnel kapcsolatban Warren egyszerűen csak annyit mondott.

„Ahonnan a legtöbb pénz jön. Tudjuk, hogy mit tud generálni ez a meccs az Egyesült Királyságban, de ha máshová megy, akkor az attól függ, hogy milyen számok lesznek. Tudom, hogy sokan panaszkodnak rá, és egyetértek azzal, hogy a Wembleyben kellene lennie, nagyon szeretném ott látni. De Muhammad Ali és George Foreman is Zaire-ben bokszolt. Ők oda mentek, ahol a pénz volt, és ezek a srácok ugyanezt fogják tenni.”

Warren végezetül kitartott amellett, hogy a terv az, hogy márciusra véglegesítsék a mérkőzést.

„Márciusban akarom megrendezni a meccset, és Tyson is ezt akarja. Csak a március az elfogadható számunkra, és ez előkészíti őket egy másik nagy meccsre ősszel.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ