Klasz Árpit nem a bosszú hajtja, de visszavágna az amatőrben történtekért Káté Gyulának

A 2024. április 6-án Nagykanizsán, a Kanizsa Arénában újra megrendezendő Villtek Legends gála keretében a magyar ökölvívás két jól ismert alakja, Káté Gyula és Klasz Árpád fog összecsapni.

Ez az esemény különösen nagy figyelmet kap, hiszen Káté Gyula, aki korábban tízszer nyerte el az amatőr magyar bajnoki címet és többször képviselte Magyarországot az Olimpián, valamint Junior Európa-bajnoki címmel, valamint felnőtt Világ- és Európa-bajnoki bronzéremmel büszkélkedhet, most a profi pályán eddig veretlen Klasz Árpáddal méri össze erejét. Az 8 menetes félnehézsúlyú (79,60 kg) találkozóra már most óriási az érdeklődés. Klasz Árpád, aki profi pályafutása során 12 mérkőzésből 12-t nyert, ebből 10-et K.O.-val, ígéretes ellenfélnek számít. A mérkőzés várhatóan nagy izgalmakat és a remek hangulatot hozza majd el az érdeklődők számára.

Az eseményen visszatér a ringbe Baran Attila is, aki hosszú szünet után tér vissza, és nyíltan kijelentette, hogy célja felrázni a hazai félnehézsúlyú kategória erőviszonyait.

A profi ökölvívás kiemelkedő alakjaitól látványos küzdelmekre lehet számítani. Azonban a nagykanizsai gála szervezője, Salamon Tamás egyelőre nem bocsátott ki több részletet az eseménnyel kapcsolatban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
InterjúkÖkölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ