Perutek János lett az év Ring-Speakere Európában

Hatalmas magyar siker, hogy négy nagyon rutinos és ismert ringspeaker közül Perutek Jánost választották a legjobbnak a 024Boxing.com internetes szakportál szavazásán. Az ökölvívó és egyéb küzdősport gálák, rendezvények elengedhetetlen kelléke a speaker, aki bemutatja, majd behívja a küzdőtérre a harcolni kívánó feleket. Ebben a műfajban lett a legjobb Európában Perutek. 

A év feltörekvő férfi és női bokszolója mellett az év ring bemondója versenyt is meghirdette a neves szakportál a 024Boxing.com. Az összes jelölt közül egyetlen magyarnak lehetett szurkolni mégpedig Perutek Jánosnak, aki az év ringspeakere kategóriában indult. A magyar műsorvezető olyan jelöltek előtt nyerte meg a szavazást mint Roman Rölle, aki már a legnagyobb német boxgálákon dolgozik évtizedek óta és az ARD1 német közszolgálati csatorna speakere volt. De említhetjük még Paul Booth-t, aki az angol ökölvívó események mellett a darts világában is nagyon ismert. A páratlan magyar sikerről természetesen az érintett is elmondta gondolatait. 

Nem szeretnék nagy szavakat és gondolatokat használni, de amikor megtudtam az eredményt lepörgött előttem az egész karrierem. És ezt itthon értük el Magyarországon. Ennél nagyobb dolog nem kell. Kimondhatatlan hála van bennem a szavazók, a közönség iránt. Nélkülük semmi sincsen, én sem lennék. Nagyon köszönöm nekik. Rácz Félixnek meg azt köszönöm, hogy huszonkét éve töretlenül hisz bennem mint ringspeaker.” – összegezte gondolatait Perutek János. 

A Peru becenevet viselő speakert legközelebb március 30-án Győrben egy héttel később pedig április hatodikán lehet látni. A győri rendezvényen a Vendetta ketrecharc gáláját fogja vezetni míg az áprilisi eseményen hazánk legjobb K-1 versenyzőit fogja a ring szólítani a Superfight Series gálán Szigetszentmiklóson.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Interjúk

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ