Makhachev reagál Dan Hooker csalási vádjaira a UFC 284 után

A UFC könnyűsúlyú bajnoka reagált korábbi ellenfele, Dan Hooker állításaira, miszerint csalt az Alexander Volkanovski elleni UFC 284-es címmeccse előtt – az aucklandi harcos azt állítja, hogy Makhachev illegálisan intravénásan töltött vissza, hogy segítsen a rehidratációban.

Makhachev, a könnyűsúly bajnoka múlt szombaton az ausztráliai Perthben a UFC 284-es főmérkőzésén Hooker edzőpartnere, a pehelysúly vitathatatlan legjobbja, Volkanovski ellen lépett szorítóba, és egy szoros, egyhangú pontozásos (48-47, 48-47, 48-47, 49-46) győzelmet aratott.

A szombati főmérkőzést követően azonban Hooker, Islam Makhachev korábbi ellenfele, azt állította, hogy a pénteki hivatalos mérlegelést követően az utóbbi illegális módszert alkalmazott a rehidratálási folyamat segítésére – állítása szerint Makhachev Ausztráliába érkezésekor felfogadott egy ápolónőt, hogy infúziót adjon neki. Hooker megalapozatlan állításai miatt azonban Makhachev szankciókkal nézne szembe, ha bebizonyosodna, hogy igaz, mivel a UFC zászlaja alatt harcolókat minimum két évre felfüggesztik, ha a mérlegelést követően infúziót használnak a rehidratáció segítésére.

„A hülye … azt hiszi, hogy Islam Makhachev elrepülhet Ausztráliába, felbérelhet egy nővért, hogy adjon neki infúziót, és mi nem fogunk rájönni. Csaló kutya” – írta Hooker.

Úgy tűnik, hogy Hooker állításaira reagálva Makhachev egy videót tett közzé a hivatalos Instagram-sztorijában csapata tagjaival együtt “Aussie, Aussie, Aussie, Aussie, Oi, Oi, Oi, Oi” skandálva -, a poszt felirata pedig a következő: “Ausztrália, ideges vagy? De megmondtam, hogy sírni fogtok.”

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ