Joshua: nincs mit megvédenem, úgyhogy más gondolkodásmóddal megyek be a ringbe

A korábbi kétszeres nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshua reméli, hogy egy győzelemmel térhet vissza – miután egymás után kétszer is veszített Oleksandr Usykkal szemben.

Joshua április 1-jén lép ismét ringbe, amikor Jermaine Franklinnel találkozik a londoni O2 Arénában. Franklin a Dillian Whyte elleni szoros vereségből érkezik. Számos megfigyelő úgy vélte, hogy Franklin eleget tett a győzelemhez, vagy legalábbis megérdemelt volna egy döntetlent.

A brit sztárnak új vezetőedzője lesz, az Egyesült Államokban Derrick James, aki leginkább Errol Spence-szel és Jermell Charlóval végzett munkájáról ismert. Joshua kifejtette, hogy célja a divíziójában a nagy küzdelmek és a háromszoros világbajnokká válás.

„Amikor a nagyságot, a jobbat keresed, ki kell lépned a komfortzónádból, és keresni és kutatni kell. Texasban kötöttem ki, és Derrick James egy jó edző. Volt egy kis listám, akik közül választottam, úgy éreztem, hogy Derrick jól illeszkedik hozzám. Úgy tekintek magamra, mint egy versenyzőre. Amikor öveket viselsz és bajnok vagy, akkor egy bizonyos módon kell küzdened. Mert olyasvalaki ellen küzdesz, aki azért jön, hogy elvegye, amid van. Különböző gondolkodásmóddal próbálod megvédeni azt, amid van. Nekem most nincs mit megvédenem, úgyhogy más gondolkodásmóddal megyek be a ringbe. Ez egy természetes átmenet. Mint a vadász és az üldözött. Jermaine Franklin is a spektrumnak ezen a végén van, szóval jó küzdelem lesz.”

Borítókép: (Photo by Zac Goodwin/PA Images via Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ