Megszületett a megállapodás? Ezt akarta vajon Fury?

A folyamatos találgatások közepette, amelyek a WBC nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury és a korábbi címvédő Anthony Joshua közötti esetleges decemberi brit összecsapásról szólnak, a WBA korábbi nehézsúlyú címvédője, Mahmoud Charr elárulta, hogy megállapodás született arról, hogy három, Frank Warran által támogatott bokszolóval osztozik a ringben – az egyik közülük valójában Fury.

Charr a WBA korábbi nehézsúlyú bajnoka, aki 2017 novemberében Alexander Ustinov felett aratott győzelmével szerezte meg a címet, majd májusban egy nem címvédésen alapuló kiütéses győzelemmel tért vissza Nikola Milacic ellen Hamburgban. A libanoni születésű nehézsúlyú korábbi bajnok jelenleg 33-4-es profi bokszolói mérleggel büszkélkedhet, korábban a WBC nehézsúlyú trófeáért szállt harcba Vitali Klitschko ellen, ahol 2012-ben egy moszkvai összecsapáson szenvedett kiütéses vereséget a negyedik menetben.

Az elmúlt két hét során azonban felerősödtek a találgatások a jelenlegi WBC-bajnok Fury és a korábbi bajnok Joshua esetleges, régóta várt összecsapásáról még az év vége előtt. A jelentések részletesen beszámoltak arról, hogy szerződési ajánlatok születtek egy esetleges cardiffi összecsapásról, azonban Fury e hét hétfőn nem hivatalos határidőt szabott Joshua számára, hogy aláírja a szerződést. Mivel ez nem történt meg, Fury azt állította, hogy Joshua elszalasztotta a lehetőséget.

Mindeközben Mahmoud Charr azt állítja, hogy megállapodott, Warren nehézsúlyú harcosaival, köztük Daniel Dubiousszal, a közelmúltban győztes Joe Joyce-szal – és akár talán Furyval is.

„Remélem, hogy igen. Várom, hogy Anthony Joshua reagál-e és aláírja-e azt a meccset. Úgy gondolom, ha nem teszi, akkor Tyson Fury-nak kell megküzdenie velem. Készen állok rá. Van egy aláírt megállapodásom Frank Warren három (nehézsúlyú) bunyósával való mérkőzésre. Opciós jogom van arra, hogy megküzdjek ezzel a három bunyóssal: Tyson Fury, Daniel Dubious és Joe Joyce. Kész vagyok bármelyikükkel megküzdeni, de Tyson Fury-t választanám első körben. Tyson Fury-t akarom” – mondta Mahmoud Charr a Boxing Newsnak adott interjújában.

Borítókép és fotók: Tnani Badreddine/DeFodi Images a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ