Mike Tyson a Jake Paul elleni harcot ellenző “irigykedő” kritikusokat szidja

Mike Tyson 58 évesen újra ringbe akar szállni, hogy megmérkőzzön Jake Paullal. A bokszmeccsük körüli legfontosabb feltételeket még nem jelentették be.

Sokakat foglalkoztat, hogy bemutatómeccs lesz-e vagy profi bunyó, és hogy nagyobb esztyűkkel és lerövidített menetidővel zajlik-e majd. Függetlenül a feltételektől, a kritikusok felháborodnak azon, hogy Tyson ringbe lépne, és kockáztatná, hogy egy 27 éves cirkálósúlyú bepiszkolja az örökségét.

Tyson sosem hátrál meg egy küzdelemtől, és most visszavágott azoknak, akik ellenzik a csatát.

„58 éves vagyok és mi van? Milliárdos nézettséget kapok attól, hogy valakivel a bunyóról beszélgetek. Mindenki, még a legtöbb sportoló is irigykedik. Ez őrültség. A fénykorodban nem tudtál volna egymillió embert megmozgatni, ember. Miről beszélsz – nem tudtál eladni egy stadiont. Ki tudna 58 évesen eladni egy 80.000 férőhelyes arénát?” – mondta Tyson a Reutersnek.

A mérkőzésre július 20-án kerül sor a texasi Arlingtonban található AT&T Stadionban, a Dallas Cowboys otthonában. A mérkőzés a Netflixen lesz látható. Tyson, a korábbi nehézsúlyú bajnok 2005-ben vonult vissza a profi ökölvívástól 50 győzelemmel és 6 vereséggel. “Iron Mike” 2020-ban tért vissza a ringbe egy Roy Jones Jr. elleni bemutató mérkőzésre.

Paul 9-1-es profi mérleggel rendelkezik, mióta 2020-ban profi bunyós lett.

„Mit gondolsz, miért akar velem és nem mással bokszolni? Minden bokszoló ellene akar bokszolni. De ha ő kiállna velük, akkor csak azok jönnének el, akik kedvelik őt.”

Tyson tisztában van azzal, hogy bevételi ereje és kereskedelmi vonzereje még mindig ugyanolyan erős, mint fénykorában volt.

„A többi srácnak talán még a szülei sem jönnek el megnézni őket. Ez csak a realitás. Túl unalmasak ahhoz, hogy a gyerekeik nézzék őket. Olyan, mintha a fű növekedését lesnék.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ