Mike Tyson megerősítette a Jake Paul elleni meccs szabályait: „Jelenleg halálra vagyok rémülve”

Mike Tyson bevallja, hogy a Jake Paul elleni meccs egy bemutató mérkőzés lesz, ennek pedig a rajongók egyáltalán nem örülnek.

Sok szó esett Tyson közelmúltbeli egészségügyi problémáiról és a közte és a YouTuberből lett bokszoló, Paul közötti hatalmas korkülönbségről, és sok rajongó és volt profi kollégája nem örül annak, hogy egyáltalán sor kerül a mérkőzésre.

Maga “Iron Mike” is elismerte, hogy “halálra van rémülve” a “problémás gyerek” elleni küzdelem előtt.

„Ez egy bemutatómérkőzés lesz, de ha jobban belemegyünk, nem fogod észrevenni azokat a szabályokat. Ez egy harc. Nem hiszem, hogy gyorsabb nálam. Láttam egy YouTube videót, amin 16 évesen furcsa táncot jár. Én nem azzal a fickóval küzdök. Ez egy olyan srác, aki megpróbál majd bántani engem, amihez hozzá vagyok szokva, és nagyot fog tévedni. Jelenleg halálra vagyok rémülve. Minél közelebb van a küzdelem, annál kevésbé leszek ideges, mert ez a valóság, és a valóságban legyőzhetetlen vagyok” – mondta a Fox Newsnak.

Úgy gondolják, hogy a Tyson vs Paul összecsapás hasonló lesz, mint a legutóbbi, Roy Jones Jr. elleni 2020-as összecsapás. Mindketten 16 unciás bokszkesztyűt viselnek. A szokásos háromperces menetek helyett kétpercesek lesznek. A ringben nem lesznek hivatalos bírók, akik pontoznák a küzdelmet.

Borítókép: Mike Tyson / Instagram

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ