Tyson Fury v Deontay Wilder
LAS VEGAS, NEVADA - OCTOBER 09: Deontay Wilder looks on before his WBC heavyweight title fight against Tyson Fury at T-Mobile Arena on October 09, 2021 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Al Bello/Getty Images)

Wilder következő meccse veszélyes, de nyerhető – állítja az edzője

Malik Scott elmondta véleményét a lehetséges Deontay Wilder vs. Zhilei Zhang összecsapásról.

Wilder legutóbb a megfiatalodott Joseph Parker ellen őszintén szólva pocsékul nézett ki, és kényelmesen, pontozással kikapott. Zhang szintén vereséget szenvedett Parker ellen, de kétszer is padlóra tudta őt küldeni Zhang. Eredetileg úgy gondolták, hogy Parker és Zhang a szerződésben foglalt visszavágó záradék miatt újra összecsap egymással, de most úgy tűnik, hogy változik a program.

Scott az Instant Casinosnak nyilatkozva elmondta gondolatait a mérkőzésről.

„Nem lesz könnyű harc. A bokszban semmi sincs eldöntve, amíg nincs véglegesítve, de úgy néz ki, hogy ez az az út, amin elindulunk. Ez egy nagyon veszélyes, ugyanakkor nagyon is megnyerhető mérkőzés. A legutóbbi teljesítményünk után tudjuk, hogy nem jó lapjaink vannak. Tudjuk, hogy mit gondolnak a legtöbben, de amikor Deontay formában van, fegyelmezett és követi a játéktervet, akkor számomra még mindig ő a világ legjobb nehézsúlyú bunyósa. Nem hiszek benne kevésbé, ez csak egy rossz este volt, láttam már a legjobbaknak is ilyen meccseit.”

Scott ezután kifejtette, hogy miért lenne előnyös a bunyósának egy nagy ütőerejű Zhang elleni mérkőzés.

„Zhang veszélyes, de örülök a küzdelemnek, mert a nagy Zhang olyasvalaki, aki miatt ébernek kell maradnod, tud ütni, de tudjuk az ellenszerét. Ez egy sebészeti előadás lesz. Ami igazán tetszik a meccsben, az az, hogy Zhang mennyire veszélyes, és ez még jobbá teszi Deontayt.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ