Mike Tysont tolószékben fotózták le

Hetekkel azután, hogy Mike Tyson azt állította, közeleg számára a vég, a legendás bokszolót kerekesszékben látták a Miami Nemzetközi Repülőtéren.

Az 56 éves Tyson kedden, amikor a reptéri terminálon keresztül gurították, a rajongókkal pózolt – állítólag begyulladt a derekában az „isiász”. Két évvel ezelőtt egy hasonló fellángolás miatt a korábbi nehézsúlyú bajnok két hétig sírva és ágyhoz kötve feküdt. A múlt hónapban azt is lekapták, amint New Yorkban botot használ.

Mike Tyson poses with fans. Picture: TheImageDirect.com

Egy bennfentes akkoriban a TMZ-nek nyilatkozott: “Ez csak egy foglalkozási ártalom egy olyan sportolónak, mint Mike.”

Tyson a legutóbbi podcastjában szomorú kijelentést tett, ami miatt a rajongók féltik az egészségét. A “Hotboxin’ with Mike Tyson” című podcastjában az amerikai ikon elmondta Sean McFarland terapeutának, hogy úgy érzi, egyre közelebb kerül a halálhoz.

„Egy nap természetesen mindannyian meghalunk. Aztán, amikor belenézek a tükörbe, és látom azokat a kis foltokat az arcomon, azt mondom: ‘Hűha, ez azt jelenti, hogy a lejárati dátumom közeledik, nagyon hamar. A pénz nem jelent sz@rt se nekem. Mindig azt mondom az embereknek – akik azt hiszik, hogy a pénz boldoggá teszi őket, mert még sosem volt pénzük -, ha sok pénzed van, nem tudsz igazán boldog lenni. Hamis biztonságérzetet ad. Azt hiszed, hogy semmi rossz nem történhet, legyőzhetetlennek érzed magad, de ez mind nem igaz. Ezért mondom mindig azt, hogy a pénz hamis biztonságérzet.”

Borítókép és fotók: TheImageDirect.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ