Usyk Joshuának: ha szüksége van a segítségemre, elmegyek a táborába

„Ha nem tudod legyőzni őket, csatlakozz hozzájuk.” Ezt a mondást ajánlja Oleksandr Usyk Anthony Joshuának, miután másodszor is legyőzte a britet megosztott pontozással.

„Ha szüksége van a segítségemre, elmegyek a táborába és segítek neki. Nem 40 éves, hanem 33, úgyhogy dolgoznia kell tovább. Anthony, ne hagyd abba! Megértem, hogy győzni akart ellenem, de Anthony nem adhatja fel. Tovább kell mennie” – mondta Usyk a Sky Sportsnak.

Joshua egyértelműen frusztrált volt a második vereség miatt, és a ring közepén, Usyk ünneplése közben a mérkőzés után bizarr kirohanást rendezett. Usyk “hibának” nevezte Joshua kirohanását.

„Hiba azt gondolni, hogy ellopta a pillanatomat. Azt mondta, amit akart. Hála Istennek a győzelem az enyém volt. Anthonyt nem lehet megítélni az alapján, amit tett – ő egy élsportoló és egy jó ember. Hibát követett el. Biztos vagyok benne, hogy nem haraggal tette. Csalódott volt a vereség miatt, és szomorú.”

A WBO, WBA, IBF, IBO és Ring Magazine nehézsúlyú világbajnok Usy most arra koncentrál, hogy jövőre a WBC címvédő Tyson Fury ellen küzdjön, miután kivesz egy kis pihenőt, hogy a sérülései meggyógyuljanak. Ha a Fury elleni meccse elmaradna, Usyk kijelentette, hogy nyitott lenne egy harmadik Joshua elleni küzdelemre.

Borítókép és fotók: Mark Thompson/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ