(Photo by Carmen Mandato/Getty Images)

Nunes kételkedik abban, hogy a Shevchenko elleni trilógia megtörténik

Amanda Nunes kételkedik abban, hogy Valentina Shevchenkót újra ketrecben látja majd.

A kétszeres UFC női bajnoknő nem tartja valószínűnek, hogy harmadszor is megküzdene Shevchenkóval – főleg, hogy Shevchenko pár hónapja elvesztette UFC női bajnoki címét Alexa Grasso ellen.

Egy esetleges akkori bajnok vs. bajnok szupermeccs Nunes és Shevchenko között egykor az MMA egyik legtöbbet emlegetett fantáziaharca volt. Nunes kétszer is legyőzte Shevchenkót – egyszer 2016-ban, majd 2017-ben is -, de sokan a mai napig úgy gondolják, hogy Shevchenko a második meccsen is eleget tett ahhoz, hogy megnyerje, ezzel felkeltve az érdeklődést egy harmadik találkozó iránt.

Shevchenko, aki a UFC női történetében a legtöbb egymást követő címvédés rekordját tartja, nemrég véget ért domináns uralma, miután a mexikói Grasso márciusban a UFC 285-ös főmérkőzés társrendezvényén legyőzte őt.

Sokakkal ellentétben Nunes nem lepődött meg Shevchenko bukásán.

„Nem lepődtem meg. Akkor küzdöttem Valentina ellen, amikor ő a fénykorában volt, és mindketten fejlődtünk. Valentinának rengeteg hibája van. Akkor nem voltam képes rá, de látom, hogy Alexa Grasso képes lenne befejezni őt” – mondta Nunes.

Nunes szombaton tér vissza a ketrecbe annak reményében, hogy megvédheti női bajnoki övét Irene Aldana, Grasso egyik csapattársa ellen.

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ