Oscar de la Hoya leállítja Ryan garciát: tisztelni kell a legendákat

Ryan Garcia provokatívnak tűnő megjegyzései után, azt ígérte, sem Canelo Alvarez, sem Floyd Mayweather nem akadályozza meg őt abban, hogy elmondja a véleményét. Oscar de la Hoya azonban arra kéri a fiatal amerikait, hogy tisztelje azokat a harcosokat, akik ennyi mindent elértek már a boksziparban.

https://www.instagram.com/p/Cf9YjGnFaCi/?hl=hu

Ryan Garcia szombaton Javier Fortuna ellen fog küzdeni , de a hét folyamán számos médiának adott interjút, és azt mondta a FightHype-nak, hogy senki nem fogja tudni elhallgatni. Ez volt a válasza Canelo és Mayweather megjegyzéseire, akik azt mondták neki, hogy mielőtt beszélne, előbb legyen világbajnok.

„A Bosszúállokra van szükségük, hogy megállítsanak engem, hogy ne beszéljek. Lehet ő Floyd, vagy Canelo, vagy bárki más bajnok, mindenkire szükségük van. De nem tudnak megállítani” – mondta Garcia.

Ezeket a megjegyzéseket úgy érezte promótere, Oscar de la Hoya, hogy nem tesznek jót Garciának, aki ugyanannak a videócsatornának azt mondta, hogy a fiatal harcosnak tisztelnie kell a legendákat.

„Amikor Ryan Garcia majd világbajnoki címért fog harcolni, az első övéért, nyilvánvalóan nem egy Mattew Hatton ellen fog harcolni” – szúrt oda Oscar de la Hoya Canelónak.

Borítókép és fotók: Tom Hogan/Golden Boy Promotions a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ