Otto Wallin Joshuát akarja

A nehézsúlyú ökölvívó Otto Wallin készen áll arra, hogy decemberben megmérkőzzön a korábbi kétszeres világbajnok Anthony Joshuával.

Múlt szombaton Szaúd-Arábiában Joshua megosztott pontozással kikapott Oleksandr Usyktól, aki így megtartotta az IBF, IBO, WBA, WBO nehézsúlyú bajnoki címeit. Wallin a jelenlegi WBC-bajnok Tyson Fury elleni 2019-es veresége óta vadászik egy nagy meccsre. Azon a mérkőzésen Wallin úgy tűnt, hogy megfogta Furyt, miután a „cigánykirály” szeme körül súlyos sérülést szenvedett. A ringben lévő orvosok többször is felmérték annak a lehetőségét, hogy leléptessék Furyt, de végül hagyták folytatni a harcot, aki így pontozással nyert.

Joshua decemberben szeretne visszatérni, Wallin pedig alig várja, hogy a másik sarokba álljon.

„Szerintem igenis van értelme annak, hogy én és Joshua megmérkőzzünk. Az emberek az Egyesült Királyságban ismernek engem, mert Fury karrierje egyik legnehezebb meccsét ellenem vívta. Mindig edzek és próbálok jobb lenni, és alig várom, hogy az Egyesült Királyságba utazzak, és Anthony Joshua legyőzésével kiérdemeljek egy újabb esélyt Fury ellen” – mondta Wallin az OLBG-nek.

„A Usyk-Joshua nagyszerű meccs volt, mindkét srác szintet lépett a legutóbbi alkalomhoz képest. Igazából lenyűgözött Joshua alkalmazkodása ehhez a meccshez. Nem gondoltam, hogy képes lesz ilyen jó teljesítményt nyújtani Usyk ellen, de bebizonyította, hogy tévedtem. Usyknak tényleg mélyre kellett ásnia, és ismét megmutatta, hogy ő egy briliáns bunyós, de azt is láthattuk, hogy senki sem érinthetetlen” – zárta gondolatait Wallin.

Borítókép és fotók: Gene Blevins/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ