Parker Joe Joyce-t Anthony Joshua és Andy Ruiz elé sorolja

Joseph Parker féktelen önbizalommal telve vágott neki a hétvégi, Joe Joyce elleni nehézsúlyú mérkőzésnek. Parker jól tudta, hogy nem lesz könnyű dolga. Mivel azonban a WBO interim koronája volt a tét, küzdött az utolsó másodpercig.

Joeyce megmutatta, hogy ő egy világklasszis nehézsúlyú, hiszen Manchesterben egy remek csatában a 11. menetben kiütötte Parkert, és ezzel megszerezte az ideiglenes WBO-bajnoki övet. Miután Parker már megküzdött Anthony Joshuával, Dillian Whyte-tal és Andy Ruiz Jr.-ral, egy pillanatra elgondolkozott azon, hogy Joyce hol áll a többiekhez képest.

Hosszas mérlegelés után a korábbi WBO-öv birtokos arra a felismerésre jutott, hogy annak ellenére, hogy a legjobbak legjobbjaival került szembe, Joyce kiemelkedik a mezőnyből.

„Joe Joyce a csúcson van. A nyomás, az ütések, az elszántság, hogy csak nyomja tovább, egyszerűen tiszteletet érdemel, amit mutatott” – mondta Parker az iD Boxingnak adott interjúban.

https://www.instagram.com/p/Ci78bt0Nnlp/?hl=hu

A meglehetősen fiatal pályafutása legnagyobb győzelmének tekinthető győzelmével Joyce sikeresen beverekedte magát a nehézsúlyú divízió elitjébe. A Mount Everest csúcsán azonban a WBC-öv birtokosa, Tyson Fury áll. Egy fanyar Fury a ring mellől nézte végig múlt szombat délután, ahogy Parker felmorzsolódik Joyce következetes munkamorálja alatt.

Joyce örömmel fogadná a WBC nehézsúlyú világbajnoka elleni, tisztán brit összecsapást.

„Figyelj, nincs értelme Furyról kérdezősködni, mert nagyon közel állunk egymáshoz, és én Furyt támogatom, szerintem ő nyerne. De érdekes meccs elenne.”

Borítókép és fotók: Ian Hodgson/PA Images via Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ