Patricky Freire szerint Usman Nurmagomedov nem érdemel címmérkőzést

Patricky Freire szerint Usman Nurmagomedov vezetékneve nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ilyen hamar címmérkőzést kapott.

A könnyűsúlyú bajnok Freire a Bellator 288 főmérkőzésén, november 18-án küzd meg Nurmagomedovval, aki Khabib Nurmagomedov unokatestvére.

https://www.instagram.com/p/ChKsfucKfze/?hl=hu

A veretlen Nurmagomedov az elmúlt három ellenfelét az első menetben elintézte, de Freire úgy gondolja, hogy az általa vívott mérkőzések színvonala nem indokolja, hogy máris címért mehet.

„Nagyon örülök, hogy ellene küzdhetek és készen állok mindenre. Szerintem nem érdemli meg ezt a címmeccset. Csak a neve miatt kaphatta meg ezt a lehetőséget: Nurmagomedov. Ennyi. De csináljuk. Ha a Bellator őt állítja elém, akkor elpusztítom. Pedig még soha nem harcolt senkivel a Bellator top 10-ből. Sőt, igazából egy nagy név ellen sem küzdött” – mondta Freire az MMA Junkie-nak a csütörtöki Bellator 286-os médianapon.

Ez nem jelenti azt, hogy Freire félvállról veszi Nurmagomedovot. A brazil, aki a Bellator 270-en Peter Queally második menetes TKO-val szerezte meg a megüresedett címet, tudja, hogy kemény teszt vár rá, de készen áll rá.

„Ő egy fiatal fiú. Természetesen ért a birkózáshoz, és nagyon jól üt. De én egy ‘Pitbull’ vagyok. Én vagyok a király, a bajnok. Nem számít, hogy kit állítanak elém. Mindenkit el fogok pusztítani.”

Borítókép és fotók: Usman Nurmagomedov / Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ