(Photo by Steve Marcus/Getty Images)

Wilder a legnagyobb harcokat akarja

A WBC korábbi nehézsúlyú világbajnoka, Deontay Wilder a lehető legnagyobb meccseket szeretné megvívni, miután a 36 éves bokszoló a következő hetekben folytatja pályafutását.

Wilder tavaly október óta nem lépett ringbe, amikor a jelenlegi WBC-bajnok Tyson Fury elleni szenzációs trilógiaharcának tizenegyedik menetében vereséget szenvedett. A „bronzbombázó” október 15-én tér vissza a ringbe, amikor a New York-i Brooklynban található Barclays Centerben Robert Helenius ellen.

Kezdetben Wilder egyértelműen azon volt, hogy visszavonul, de úgy döntött, hogy folytatja karrierjét, hogy a legnagyobb meccseket hozza össze. Amennyiben legyőzi Heleniust, akkor Wilder a korábbi egyesített bajnok Andy Ruizzal csaphat össze egy WBC eliminátor mérkőzésen. De vannak más lehetőségek is, mint például a WBO, IBF, IBO, IBO, WBA nehézsúlyú bajnok Oleksandr Usyk elleni mérkőzés, aki a tervek szerint ott lesz a nézők között Wilder közelgő mérkőzésén.

Emellett vannak még olyan lehetőségek, mint Anthony Joshua, Joe Joyce és még sokan mások.

„Azért vagyok itt, hogy a lehető legjobb mérkőzéseket megvívjam. Nem mondanám, hogy ez egy új kezdet. Csak más gondolkodásmódban vagyok. Magamba szívom a békémet és a boldogságomat. Nagyszerűen érzem magam az életemben. Az emberek nem ismernek engem. Látnak a ringben, és az alapján ítélnek meg. Szeretni pedig csak úgy lehet, ha ismered a másikat. Igyekszem mindig boldog és békés lenni, mert ha ez nincs, akkor semmid sincs” – mondta Wilder a Daily Mailnek.

Borítókép és fotók: Borics Ádám /Facebook

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ