Paulo Costa bizonytalan a UFC-szerződésével kapcsolatban

Paulo Costának talán még egy mérkőzés van hátra a UFC-szerződéséből. Az is lehet, hogy nincs több meccse a szervezetnél.

Miután a UFC 278-on legyőzte Luke Rockholdot, Costa elmondta, hogy a további út egyelőre kissé homályos számára. Nem biztos abban, hogy a promóciós szerződése lejárt vagy sem, de Costa elárulta, hogy van néhány lehetősége a láthatáron.

„Volt egy csomó nagyszerű lehetőségünk. Tudjuk, hogy a boksz nagyon jól megy. Van néhány cégünk, akik nagyon jó műsorokat csinálnak, még Brazíliában is, van egy nagy bunyós zenei show. Brazíliában a legnépszerűbb emberek ott küzdenek… Sok nagyszerű lehetőségünk van ott, de a UFC egy nagyszerű cég. Örülök, hogy itt lehetek, de meg kell néznem, mi a legjobb nekünk” – mondta Costa a riportereknek, köztük az MMA Junkie-nak.

Ha Costa marad, akkor a Rio de Janeiróban megrendezésre kerülő januári UFC 283-on térhetne vissza, aki 2020 márciusa óta először vehetne részt szülőhazájában megrendezett kártyán.

„Pár hónap múlva is harcolhatok természetesen. Decemberben vagy november végén szeretnék bokszolni. De tudom, hogy januárban lesz a UFC Rio Brazíliában, szóval talán még egy kicsit várhatok. Nem tudom, hogy ez lesz-e az utolsó meccsem. Meg kell beszélnem az embereimmel. Ha ez az utolsó harcom, és nem lesz új szerződésem, akkor le kell ülnöm, és meg kell néznem, mi a legjobb a jövőm szempontjából. Ha van még egy, akkor meglátjuk, hogy Dana White mit tartogat számomra. Biztos vagyok benne, hogy elképesztő munkát végeznek, hogy izgalmas meccsek szülessenek.”

Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ