Paulo Costa dühös a UFC 278 mérlegelés napi drogteszt miatt

Pénteken a UFC 278 hivatalos mérlegelésén 185,5 fonttal mért be Paulo Costa, ezt követően káromkodva üzent a promóció drogtesztelő partnerének, az Amerikai Doppingellenes Ügynökségnek (USADA).

„B@zd meg USADA. fickó a hálószobámban várt reggel 7-kor, készen arra, hogy vért vegyen tőlem. B@zd meg USADA” – mondta Costa.

Costa nem sokkal később egy tweetben részletezte az USADA-val kapcsolatos problémáját. Costa szerint az USADA képviselője három órával a Salt Lake City-i mérlegelési ablak kezdete előtt jelent meg, hogy vért vegyen tőle.

„B@ssza meg az USADA főnöke, aki ma reggel 6 órakor a hálószobámba küldte az ügynökeit, hogy vért vegyenek tőlem!!! Nagyon dehidratált voltam a súlyom miatt, és ők most akarják levenni a véremet! B@sszák meg! Soha nem kaptak el az USADA tesztjén, nincs szükségem erre a kib@szott f@sszágra.”

Sok bunyós adott hangot bosszúságának az USADA véletlenszerű drogtesztelésének kellemetlenségei miatt. A UFC pehelysúlyú bajnoka, Alexander Volkanovski nemrég hasonlóan panaszkodott, amikor kiderült, hogy az USADA órákkal a Max Holloway elleni második meccse előtt megjelent nála drogtesztre. Akkoriban Volkanovski melatonin tabletták segítségével aludt. Mivel nem tudott vizelni, Volkanovski kénytelen volt vizet inni, amíg nem tudott mintát produkálni.

Az USADA egyéb figyelemre méltó beavatkozásai közé tartozik egy Urijah Faberrel történt incidens, aki azt állította, hogy a mintavevő a gyermeke születése közepette jelent meg a mintáért.

Borítókép és fotók: Amy Kaplan/Icon Sportswire a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ