Pitbull már nem akar a közönségnek kedveskedni

A pehelysúlyú bajnok szombaton sikeresen megvédte övét a Bellator 286 főmérkőzésén. Freire egyhangú pontozással győzte le Borics Ádámot. De annak ellenére, hogy Freire egyértelmű győztestesként távozott, némi kritika érte őt az arénában.

Az eseményen a szurkolók kifütyülték és többet követeltek Pitbulltól. Freire tisztában volt a közönség elégedetlenségével, de nem törődött vele.

„Az emberek néha olyan utcai harcot akarnak látni, mint, amit AJ McKee és Spike cisnált. Ami elképesztő, de olyan, mint egy kocsmai verekedés. Egy technikás harcos vagyok. A megfelelő pillanatban elintézem az ellenfelemet. Nem fogok olyan hibát elkövetni, hogy elfáradok, mint egy utcai harcban. Profi vagyok, és nem foglalkozom ezzel. Csak azt mondtam mindenkinek, hogy nn vagyok a kib*szott bajnok. A GOAT. Mindenki b***jon meg! Nem érdekel az ilyesmi reakció” – mondta Freire a Bellator 286 mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a riportereknek.

A 35 éves bunyóst nem csak a szombat esti közönség reakciója nem zavarta, de arra is figyelmezteti az embereket, hogy a jövőben ne számítsanak arra, hogy a közönségnek fog kedveskedni. Freire minden eszközzel meg akarja védeni az övét.

„Az emberek olyan őrült küzdelmet akarnak látni, de én már nem vagyok az a fickó, aki mindenkire hallgat, megy előre és hibázik. A harcra fogok koncentrálni és folytatom a stratégiámat. Nem érdekel. A győzelmet akarom. Ma este győztem, és csak ez számít.”

Freire tudta, hogy Borics erősségeit tekintve kiszámítottan és nagyon óvatosan kell küzdenie.

„Számítottam rá. Nagyon jó, nagyon nyugodt, és én csak próbáltam meglátni a megfelelő pillanatot, hogy cselekedjek. Szóval ez történt a küzdelem során. Mindig a megfelelő pillanatot, a megfelelő időzítést keresem. Ennyi az egész.”

Borítókép és fotók: Bellator / Facebook

Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ

 • Borics Ádám őszintén a “Pitbull Campről”

  Borics Ádám már Svédországban fájdalmakkal küzdött, de folytatta a felkészülést. Ennek viszont ára lett, mert miközben Peszlen Ferivel készült egyszer csak megtörtént a baj. Soha nem érzett Ádi még...
 • Februárban visszatér Növényi Norbert Jr!

  A Bellatornál versenyző magyar harcos, Ifj. Növényi Norbi 2020 októberében egy bejegyzésben osztotta meg rajongóival, hogy edzés során súlyos sérülést szenvedett. A sportolónak a keresztszalagja szakadt el, ami miatt...
 • Nemkov nyert: jöhet Yoel Romero!

  A Bellator félnehézsúlyú bajnoka, Vadim Nemkov megőrizte címét a korábbi UFC-s Corey Anderson ellen. Nemkov egyhangú pontozással, 48-47, 49-46 és 49-46 arányban győzte le Andersont. És már azt is...
 • A Bellatornak megvan az első dagesztáni bajnoka

  Usman Nurmagomedov azzal a céllal érkezett pályafutása első ötmenetes mérkőzésére, hogy történelmet írjon, és egy domináns 25 perces teljesítményt követően kis ellenállással elérte célját. A továbbra is veretlen Nurmagomedov...