Getty Images

Poirier készen állt Diaz ellen, de közbeszóltak

Dustin Poirier majdnem beugrott a UFC 279 főmérkőzésére Nate Diaz ellen, miután eredeti ellenfele, Khamzat Chimaev nem tudta hozni a súlyát.

A csere megtalálásán fáradozva Dana White, a UFC elnöke és a cég több forgatókönyvet is végigjátszott. Az egyik, amely majdnem megvalósult, az volt, hogy Dustin Poirier harcolt volna Diaz ellen, ami egy izgalmas összecsapás lett volna kettőjük között. Mint mostanra már mindannyian tudjuk, erre a küzdelemre nem került sor, mivel a promóció úgy döntött, hogy átrendezi a már meglévő kártyát, és egy hasonlóan izgalmas főmérkőzést ad a rajongóknak Diaz és “El Cucuy” Tony Ferguson között.

Dustin Poirier a YouTube-on a ‘The Heavy’-nek adott interjújában megerősítette, hogy megkeresték azzal kapcsolatban, hogy rövid időn belül vállalja el a főmérkőzést. Poirier elárulta, hogy elfogadta a meccset és minden részletet kidolgozott, hogy eljusson Vegasba, de végül a UFC más irányt vett.

„Jól zajlott a telefonbeszélgetés a UFC és közöttem. Meglepett. Az edzőm, Mike Brown épp előző este repült Louisianába, hogy megünnepelje a születésnapját. Ettem is egy kis tésztát, szóval egy kicsit nehéz voltam reggel, amikor hívtak. Aztán felajánlották nekem a meccset, és én elfogadtam. Akadályokba ütköztünk az atlétikai bizottságnál, próbáltuk ezt a dolgot megvalósítani, hogy még aznap oda tudjak repülni.”

„Szerencsémre van néhány barátom, akik segítettek volna nagyon rövid időn belül eljuttatni engem Vegasba, így ezt sikerült összehoznom. Minden készen állt. De azt hiszem, végül az atlétikai bizottságon múlt a dolog. Majd a UFC inkább a Tony féle utat választotta. Elfogadtam, és beszéltem a UFC-vel, nagyon hálásak voltak.”

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ