Usyk menedzserei Furyra koncentrálnak, nem aggódnak a Hrgovic miatt

Oleksandr Usyk képviselői nem aggódnak a Filip Hrgovic elleni nemrégiben kapott kötelező felhívás miatt. Usyk, aki az IBF, a WBO, az IBO és a WBA nehézsúlyú bajnoki címeinek birtokosa, legutóbb Anthony Joshua ellen védte meg címeit.

Legközelebb a WBC bajnok Tyson Fury elleni vitathatatlan mérkőzést szeretné 2023-ban. Az IBF azonban nemrégiben kötelező mérkőzést rendelt el Usyk és Hrgovic között – és Eddie Hearn, Hrgovic társproducere azonnali pénztárcaköteles ajánlatot kért.

Usyk promótere nem aggódik amiatt, hogy egy Fury-meccs a kötelező kötelezettségek miatt kisiklana.

„Ebben a szakaszban azt látom, hogy ez semmiképpen sem fogja befolyásolni a vitathatatlan összecsapást. Arra számítunk, hogy Usyk következő meccs a vitathatatlan címért fog menni, amire valószínűleg a Közel-Keleten kerül sor” – mondta Usyk promótere, Alexander Krassyuk a Sky Sportsnak.

Fury december 3-án, Derek Chisora ellen, a Tottenham Hotspur Stadionban védi meg önként a címét. A BOXXER promótere, Ben Shalom azonban szívesen segítene Usyknak abban, hogy az Egyesült Királyságban rendezhesse meg a mérkőzéseit.

„Úgy gondoljuk, hogy a mérkőzéseinek az Egyesült Királyságban kellene lennie. Szívesen dolgoznánk együtt Oleksandrral, és erről beszélni is akarunk vele. Tudja, hogy az Egyesült Királyság valószínűleg egy nagyon erős piac. Annyiszor láttuk már őt itt, hogy szeretnénk, ha az Egyesült Királyságban lépne ringbe legközelebb, hogy tényleg felépítsük az üzenetét és a követőit, és hogy itthon érezze magát. Hiszen ő mindig jött, akár Tony Bellew vagy Derek Chisora ellen, és mindig ő volt a vendég bunyós. A brit rajongók az elmúlt években nagyon megszerették Oleksandr Usykot és a személyiségét, és mindaz, amit Ukrajnában tett, szintén inspiráló. Úgy gondolom, hogy az Egyesült Királyság igazán mögé tud állni. Ő egy sztár lehet az Egyesült Királyságban” – mondta Shalom a Sky Sportsnak.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ