Serghei Spivac legyőzte Derrick Lewist: ő is Jon Jones-t akarja!

Serghei Spivac könnyedén legyőzte Derrick Lewist már az első menetben zombaton a UFC Fight Night 218 főmérkőzésén a Las Vegas-i UFC Apexben. Ezután elmondta, hogy a közelgő Jon Jones és Ciryl Gane közötti megüresedett nehézsúlyú címmeccs győztesét akarja – és reméli, hogy az Jones lesz.

„Derrick Lewis nagyszerű. Kétszer is harcolt a címért. Legenda, de ma eljött az én időm. A „Jegesmedve” itt van és eljön érted. Adj nekem valakit az első ötből. Ha azt mondom, hogy a Jon Jones – Ciryl Gane mérkőzés győztesét akarom, akkor megkapom? Jon Jones nagyon tisztellek, de sajnos téged akarlak tesó. Jövök érted” – mondta Spivac a mérkőzés utáni interjújában a ketrecben.

Gyorsan egymástak estek a felek, Spivac egy csípődobással a hátára fektette Lewist. Spivac oldalsó kontrollból kezdett el dolgozni, és kezdetben egy lehetséges kar-háromszög fojtást keresett. Körülbelül két perc elteltével Lewis talpra állt, de Spivac azonnal visszadobta a földre. Másodpercekkel később ugyanez történt – de Spivac fejjel előre visszatette Lewist a vászonra. A menet közepén ismét megtörtént. Aztán megint.

Lewis felállt, majd ismételten visszavitték a földre. Spivac mindannyiszor bevitt még néhány ütést, miközben Lewisnak védekeznie kellett. Körülbelül két perccel a vége előtt Spivac a hátára fektette Lewist, és úgy döntött, hogy a kar-háromszög fojtást választja, ami össze is jött és Lewis nem bírta tovább.

Borítókép: Jeff Bottari / Zuffa LLC a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ