Thompson szerint jöhet az Edwards-Masvidal meccs, Usman megsérült

A Leon Edwards és Kamaru Usman közötti várva várt trilógia-mérkőzésre lehet, hogy nem kerül sor a UFC 286-on.

Múlt héten az MMA elsőszámú promóciója bejelentette, hogy március 18-án visszatérnek Londonba, ahol először rendeznek brit fizetős show-t azóta, hogy Michael Bisping hat évvel ezelőtt Manchesterben megvédte középsúlyú címét a UFC 204-en. Egyelőre hivatalosan még nem jelentettek be mérkőzéseket a londoni O2 Arénában megrendezésre kerülő kártyára, de sokan azt feltételezték, hogy egy váltósúlyú világbajnoki címmérkőzés Edwards és Usman között lesz a főmérkőzés.

„Rocky” az év elején mindössze a második brit UFC-bajnok lett, amikor legyőzte Usmant, aki korábban pontozással nyert ellen, amikor hét évvel ezelőtt először küzdöttek meg egymással. A harmadik összecsapás elkerülhetetlennek tűnt a UFC 286-ra, egészen addig, amíg Stephen Thompson nem utalt arra, hogy Usman nem lesz időben bevethető, miután megműtötték a kezét.

A Wonderboy véletlenül elárulta, hogy a UFC megpróbált helyette egy bosszúhadjáratot összehozni Edwards és Jorge Masvidal között, miután híresen összecsaptak a színfalak mögött egy 2019-es londoni eseményt követően.

„Kamaru Usman kézműtéten esett át, és tudom, hogy Leon Edwards márciusban meg akar küzdeni valakivel, és Jorge Masvidal az esélyes. Ő egy állóharcos, ami egy kicsit inspirál engem, mert a mi divíziónk főképp birkózókból áll, Leon Edwards meg egy állóharcos, és ő a bajnok” – mondta Thompson a Fred Talks Fightingban.

Ami őt magát illeti, Thompson az Év Harcának jelölt Kevin Holland elleni győzelemről érkezik. A 39 éves bunyós izgatottan várja, hogy tovább vigye jó formáját, és izgalmas harcosokkal nézzen szembe.

„Továbbra is a cím a célom. Tudom, hogy a jelenleg előttem rangsorolt srácok, mind birkózók, de mindenki állóharcot akar látni tőlem. Amit én egyáltalán nem bánok, szóval bármelyik srác fantasztikus lenne – Jorge Masvidal vagy Michel Pereira.”

Borítókép: Marc Atkins/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ