„Totális sokkban vagyunk” – Nigel Benn nyilvánosan támogatja Conor fiát

Nigel Benn támogatta fia, Conor állítását, miszerint ő egy „tiszta sportoló” a sikertelen drogtesztje után.

Conor szombat este a londoni O2 Arénában Chris Eubank Jr ellen lépett volna szorítóba, de a mérkőzést elhalasztották, miután kiderült, hogy a “The Destroyer” pozitív lett tiltott szerre, a klomifénre. A klomifen a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség által tiltott gyógyszer, amelyet általában a nők meddőségének kezelésére használnak, de férfiaknál a tesztoszteronszintet is növelheti.

A bejelentést követően a Brit Bokszellenőrző Testület (BBBoC) azt mondta, hogy a mérkőzés megrendezés „megtiltják”, az esemény szervezői persze megpróbáltak megoldást találni azzal, hogy bírósághoz fordultak. Az idő múlásával azonban világossá vált, hogy ez egy vesztes ügy, és a szervezőknek nem maradt más választásuk, mint a mérkőzés „hivatalos elhalasztása”.

Benn azóta bocsánatot kért a mérkőzés elhalasztása miatt, ugyanakkor azt is elmondta, hogy eltökélt szándéka, hogy tisztázza a nevét. Apja, Nigel, aki az elmúlt tíz hétben vele együtt edzőtáborozott, és kiállt a fia mellett.

„Sziasztok, srácok, mint tudjátok, teljesen sokkos állapotban vagyunk. Az elmúlt tíz hetet a fiammal töltöttem, és az edzések abszolút a lehető legjobban sikerültek. Elkötelezettek vagyunk és mindent megteszünk, hogy a végére járjunk ennek a dolognak. Szeretem a fiamat, és tudom, hogy nem doppingol, hanem 100 százalékosan az edzére fókuszál, de folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket, és elmondjuk, mi lesz a következő lépés. De ő egy tiszta sportoló. Hamarosan beszélünk mindannyiótokkal, Isten áldjon” – írta Benn az Instagramon közzétett bejegyzésében.

https://www.instagram.com/p/CjaB8HiPjhP/?hl=hu

Borítókép és fotók: Alex Broadway/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ