Tyson Fury: Derek Chisora ugyanolyan veszélyes, mint Usyk

A WBC nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury továbbra is azt tervezi, hogy decemberben visszatér a ringbe. Voltak tárgyalások arról, hogy Anthony Joshua ellen fog harcolni, de a megbeszéléseik nemrég meghiúsultak.

A mérkőzést december 3-ra tűzték ki Cardiffban – és Fury továbbra is ezen a napon szeretne bokszolni. Az elmúlt időben Derek Chisorát nevezték meg lehetséges ellenfélként. Fury már két győzelmet aratott Chisora ellen 2011 és 2014-ben.

Fury szerint a következő napokban érkezik bejelentés a közelgő mérkőzésével kapcsolatban.

„Nem hiszem, hogy bármit is aláírtunk volna még, de hamarosan bejelentjük ki lesz az ellenfelem. Azt hiszem, négy vagy öt különböző srác van a kalapban, akik közül választani fogunk. December 3-án pedig jöhet a mérkőzés. Bárkit választok, milliomos leszek.”

Bár Fury nem zárta ki annak lehetőségét, hogy legközelebb Chisora ellen lépjen ringbe, úgy véli, hogy honfitársa méltó ellenfél lenne.

„Véleményem szerint Chisora legalább egy döntetlent kihozott a Usyk elleni meccséből. Szóval Chisorát ugyanolyan veszélyesnek látom, mint Usykot. Láttad azt a meccset? Nagyon jó volt, szoros, és szerintem Chisora minimum egy döntetlent megérdemelt volna. Azt hiszem, Usyk menedzsere is így látta. Szóval Chisora nem könnyű eset, mert ha nem vagy a legjobb formádban, akkor Derek szétver téged.”

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ