„Usyk 15 kilót hízott az AJ elleni visszavágóra, de semmit nem lassult”

Amir Khan megerősítette a híreket, miszerint Oleksandr Usyk 15 kilót hízott az Anthony Joshua elleni visszavágó előtt. Augusztus 20-án a páros másodszor is összecsap egymással, Joshua pedig visszavenné a WBA, WBO és IBF nehézsúlyú bajnoki címeket, amelyeket Usyk az első összecsapáson szerzett tőle.

Az ukrán Londonban bokszleckét adott a britnek, aki 2021 szeptemberében ellenfelét kijátszva meggyőző pontozásos győzelmet aratott. Sokan úgy érzik, hogy Joshua most mindent belefog adni, hogy legyőzze ellenfelét, aki felkészült ezekre a támadásokra.

https://www.instagram.com/p/Cg4ksXYgI5d/?hl=hu

A róla készült legújabb képeken látható, hogy sokkal nagyobb testalkattal vág már neki ennek az ütközetnek. A hírek szerint 15 kilóval többet szedett fel a mérkőzésre, mint legutóbb és Khan, aki csatlakozott Usykhoz a dubaji edzőtáborában meg is erősítette ezt.

„Nem tudtam, hogy rajong értem. Kicsit szürreális, amikor a nehézsúlyú világbajnok mondja ezt neked. Azt mondta nekem, hogy már nagyon-nagyon régóta követ engem, én pedig azt gondoltam, hogy tényleg? Azt hittem neki én csak egy kisebb súlyú bunyós vagyok. Remek formában van, sokkal nagyobb és vastagabb. Tudod, hogy néhányan felszednek pár kilót, és egy kicsit puhának tűnnek, de ő szilárd volt. Erősnek tűnt, és jól hízott. Azt mondja, 15 kilót szedett fel a legutóbbi meccse óta. Ez lelassítja-e őt? Nem hiszem. Láttam őt árnyékbokszolni, láttam őt ütni, nagyon gyorsnak tűnt, és remek a lábmunkája. Nagyon technikás bunyós és rendkívül pontos” – mondta Khan a talkSPORT-nak.

https://www.instagram.com/p/ChCiLZxPkWB/?hl=hu

Khan azt is tanácsolta Joshuának, aki 26 profi mérkőzésén 22 KO győzelemmel büszkélkedhet, hogy azt csinálja, amihez a legjobban ért.

„Amit AJ-nek tennie kell, az az, hogy korán ráugrik, hiszen neki is megvan az ütőereje. Ha bokszra kerül a sor, AJ hiába jó és egy olimpiai bajnok, Usyk jobb ökölvívó. Nem igazán tudod legyőzni őt, ha taktikáról, technikáról vagy bokszolási képességekről van szó… AJ hibát követ el, ha megpróbál újra bokszolni vele.”

Borítókép és fotók: Usyk / Instagram

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ