Usyk brutális edzésmódszerei még a menedzserét is megijesztették: Joshua kipróbálta

Anthony Joshua elfogadta Oleksandr Usyk hihetetlen kihívását az uszodában, miután a visszavágón vereséget szenvedett az ukrán ellen. A múlt hónapban a brit ismét pontozással kapott ki a WBA, IBF és WBO nehézsúlyú világbajnokától.

A mérkőzést megelőzően, a bokszhéten tartott sajtótájékoztatón Usyk menedzsere, Egis Klimas arról beszélt, hogy Usyk milyen figyelemreméltó állóképességi gyakorlatokat hajt végre.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy Oleksandr Usykot képviselhetem. Még enkit sem láttam 45 fokos hőségben 100 kilométert biciklizni. Soha nem láttam még senkit, aki a londoni sajtótájékoztató előtti napon 10 km-t úszott a medencében öt órán keresztül. Soha nem láttam még senkit, aki négy perc negyven másodpercig tartotta vissza a lélegzetét a víz alatt, majdnem elájult, reszketett. Amikor megkérdeztem tőle minden rendben-e, csak annyit válaszolt: tudom, hogy van mögöttem egy edző, aki nem hagyja, hogy megfulladjak, hanem kihúz.”

A közösségi médiába AJ feltöltött egy videót, ahol Klimas beszédéből vágott be egy darbot: Soha nem láttam még senkit, aki a londoni sajtótájékoztató előtti napon öt órán keresztül 10 kilométert úszott a medencében.

https://www.instagram.com/p/CiAanudqCNO/?hl=hu

Joshua ezután egy uszodai képet töltött fel, ami alá csak annyit írt: tudjátok, hogy szeretem a kihívásokat.

Borítókép és fotók: Lev Radin/Anadolu Agency via Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ