Getty Images

Amíg nincs aláírva, nincs miről beszélni – Frank Warren

Frank Warren nem hajlandó elébe menni a dolgoknak, miközben a Tyson Fury vs. Anthony Joshua összecsapás izgalmas kilátásai egyre közelebb kerülnek. A látszólag a semmiből jött küzdelem az elmúlt héten gyors ütemben haladt előre.

Fury csapata eredetileg 60/40 felosztású pénztárcát ajánlott fel Joshuának a „Cigánykirály” javára, amennyiben Joshua győzne a visszavágó pedig 50/50 felosztású lenne, és a mérkőzésre a tervek szerint december 3-án kerül sor. Joshua csapata megpróbált tárgyalni az időpontról és a visszavágó felosztásáról, de a promóter Eddie Hearn elárulta, hogy egy „fogadd el, vagy hagyjuk” ajánlatot kaptak, és úgy döntöttek, hogy elfogadják.

Kedd reggel Joshua menedzsment csapata kiadott egy közleményt, melyben közölte, hogy minden feltételt elfogadnak, Warren pedig válaszul közölte, hogy hamarosan átküldik a szerződést. A közvetítők kivételével úgy tűnik, hogy mindenben megegyeztek, és nem lehet több akadály, de Warren továbbra sem hajlandó kijelenteni, hogy a meccs 100 százalékig biztosan létrejön.

„A szerződések úton vannak. De nem megyek bele a részletekbe, mert láttuk, mi történt a múltkor, amikor az egész szétesett. Ez a harc nem létezik addig, amíg alá nem írják a szerződést, de mindenki azt akarja, hogy létrejöjjön. Nincs semmi akadály az útban, így remélhetőleg nagyon gyorsan fognak zajlani az események. Ha promóter vagy, optimista vagy. Az a dolgod, hogy megpróbálj eseményeket megvalósítani, szóval mindannyian izgatottak vagyunk. Izgatott vagyok, mert mindig is úgy éreztem, hogy Tyson meg tudja verni AJ-t, és most kiderül, hogy sikerül-e” – mondta Warren a talkSPORT-nak.

Warren a továbbiakban kitért Fury döntésére, miszerint előbújt a visszavonulásból.

„Tudtam, hogy harcolni fog, mert Tyson egy harcos és állandóan az edzőteremben van. Nagyon jól tartja magát, és nem esik ki a kondíciójából. Néhány hete nagyon világossá tette számomra, hogy bokszolni akar, és beszéltünk néhány ellenfélről. Elég közel voltunk ahhoz, hogy bejelentsünk valamit, aztán volt ez a beszélgetésünk, és ő csak annyit mondott, hogy “csináld meg”.

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ