Borics Ádám sérülten lépett ketrecbe Pitbull ellen: leszek én még világbajnok!

A pehelysúlyú bajnok szombaton sikeresen megvédte övét a Bellator 286 főmérkőzésén. Freire egyhangú pontozással győzte le Borics Ádámot.

A mérkőzés után Ádám a Balázsék című rádióműsorban beszélt a történtekről.

„Megvagyok, voltam már jobban is, de jól viselem azért. Ez egy hosszabb folyamat. A nyilvánosság ezt nem tudhatta eddig, de nem voltam szászszázalékos. Ez volt életem legrosszabb edzőtábora. Minden lehető rossz összejött és a mérkőzés elején rá is sérültem. Aki ismer, tudja, hogy nagy combrúgás vagyok, de most nem is tudtam annyit rúgni, amennyit szerettem volna. Egyszerűen nem engedte az agyam, de ez most így alakult. Ilyen ez a bunyós szakma, menni kell tovább előre.”

Sikerült helytállni

„Igen, ezért nem vagyok elkenődve annyira. Tudom, ha százszázalékos vagyok, akkor megvan ez a mérkőzés. Követtem el hibákat, amiből tanulnom kell, de még mindig csak 29 éves vagyok. Ez az egész csak erősebbé tesz, hogy elérjem a célomat.”

„Nagyon szerettem volna mindenkit boldoggá tenni, hiszen az elmúlt pár évben elég rossz időszakot élünk meg. Szerettem volna mosolyt csalni az emberek arcára, de ez most így sikerült. Leszek én még világbajnok.”

„Ezután nyerni kell egy pár mérkőzést, hogy újra harcban legyek a címért, de sajnos most nekem valószínűleg műtét következik. Kényszerpihenőre fogok szorulni, de úgy gondolom, hogy másfél év múlva talán ismét esélyt kaphatok a címre. Soha életemben nem volt semmi komolyabb sérülésem, csak pont most. Nem a korábban megsérült lábfejem sérült meg újra, de azzal a lábammal van a baj. Próbáltam a mérkőzés előtt eltitkolni, hogy ne tudja meg az ellenfelem.”

“Nagyon nehéz olyan alacsony edzőpartnert találni, mint Pitbull. Ennek ellenére felkészültem a repülőtérdeseimre, de volt egy kis szerencséje is. Volt olyan, amire azt hittem, hogy telibe találja, mert nagyon közelinek éreztem. Szerettem volna a közönséget is szórakoztatni. Már sokkal tapasztaltabb vagyok, mint korábban, így jobban is tudom kezelni ezt a vereséget, mint az elsőt a karrierem során.”

Borítókép és fotók: Borics Ádám / Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ