Usman: ha azt hiszik, hogy elbukom, akkor rossz éjszakájuk lesz

Leon Edwards 2015. december 19-én egyhangú pontozással kikapott Kamaru Usman ellen. Azóta a brit kilenc mérkőzést nyert meg és egy vitatott mérkőzése volt. Usman eközben 13 meccset nyert – köztük a Tyron Woodley elleni győzelmét, amellyel megszerezte a váltósúlyú övet és azóta öt alkalommal védte meg a címét.

https://www.instagram.com/p/Chd4O6RAW9B/?hl=hu

Usman legutóbbi győzelmét Colby Covington ellen aratta a UFC 268-on, amivel 20-1-0-ra javította a mérlegét. Edwards legutóbb a UFC 263-on lépett az oktagonba, ahol egyhangú pontozással legyőzte Nate Diazt, így 19-3-0-ra (1 NC) áll.

„Sokat beszélnek az emberek. Tudod, van egy dolog, ami ide juttatott, és ez a munkamorálom. A siker csak arra ösztönöz, hogy még keményebben dolgozzak, szóval ha azt hiszik, hogy elbukom, rossz estéjük lesz” – mondta Usman.

„Nem igazán, azzal a gondolkodásmóddal megyek oda, hogy bajnok akarok lenni. Hosszú út vezetett idáig, és két kézzel ragadom meg a lehetőséget. Az a célom, hogy gondoskodjak a családomról és a legjobb legyek, őszintén hiszem, hogy én vagyok a legjobb, és ezt szombat este be is fogom bizonyítani” – mesélte Edwards.

„Mindegyik ellenfelem nehéz a maga módján. Úgy értem, Leon más fenyegetést jelent, mint (Jorge) Masvidal, más fenyegetést jelent, mint Colby (Covington) és Colby és Masvidal más fenyegetést jelentett, mint Leon, szóval nem veszem természetesnek a sikert. Tudom, hogy egy nagyon kemény harcos ellen lépek ketrecbe, de beletettem a munkát a felkészülésbe és szombat este ennek meg is lesz az eredménye” – zárta mondandóját a bajnok.

Borítókép és fotók: Josh Hedges/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ